Verificare aer conditionat sector 1 2 3 4 5 6 Reparatii incarcare freon

Igienizare aer conditionat sector 1 2 3 4 5 6 Reparatii incarcare freon
27 ianuarie 2019

Verificare aer conditionat sector 1 2 3 4 5 6 Reparatii incarcare freon

Verificare aer conditionat sector 1, 2, 3, 4, 5, 6

0764 012 943

Dupa instalarea unui aparat de aer conditionat, noi oferim tuturor clientilor si sfaturi pentru o buna intretinere a echipamentului respectiv. Durata lui de viata este influentata de modul in care este intretinut. Nu trebuie sa amanati operatiunea de verificare aer conditionat, caci o astfel de investitie mica in costul verificarii va va rasplati pe termen lung. E bine sa evitati defectiunile majore ala aparatului, caci ele va vor costa foarte multi bani, daca nu chiar inlocuirea intregii instalatii.

Serviciul nostru de verificare aer conditionat acopera intreaga gama de aparate de acest tip, inclusiv unele de tip split, caseta, duct, sistem VRF sau multi-split. La fiecare serviciu asigurat de noi (inclusiv pentru verificare aer conditionat) beneficiati de garantie legala, iar costul interventiilor este comuniucat de la inceput fiecarui client, suma fiind platita pe baza unei facturi.

In cadrul verificarii, constatam performantele compresorului si ale ventilatoarelor, completam cu freon atunci cand este cazul si curatam toate filtrele aparatului cu solutii speciale. Diagnosticam rapid orice problema poate avea aparatul dvs. de aer conditionatsi asiguram orice tip deconsumabile sau piese necesare in caz de reparatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button
error: Content is protected !!