Service aer conditionat
27 ianuarie 2019
Revizie aer conditionat sector 1 2 3 4 5 6 Reparatii incarcare freon
27 ianuarie 2019

Reparatii aer conditionat

Reparatii aer conditionat sector 1, 2, 3, 4, 5, 6

0764 012 943

Efectuam reparatii aer conditionat la domiciliul clientului, iar atunci cand e nevoie de inlocuirea unor componente. avem tot ce ne trebuie pentru a finaliza totul la timp. De asemenea, reparam orice tip deinstalatie frigorifica din firma sau locuinta dvs., echipa noastra de experti putand interveni imediat pentru orice defectiune existenta. Remediem la fel de usor defectiune la sistemul de circulare a agentului frigorific, precum si defectiunile electrice sau mecanice.

Pentru ca functionarea unui aparat de aer conditionat depinde mult de modul in care este intretinut, noi va oferim inclusiv sfaturi pentru o buna ingrijire si mentenanta a aparatului dvs. de aer conditionat. Actionam la fel de eficient si atunci cand doriti sa repozitionati aparatul, in cazul in care doriti sa inlocuiti unele accesorii sau sa efectuati orice alt tip de reparatii aer conditionat. Nu conteazacare este modelul aparatului sau producatorul lui, noi ii vom reda functionalitatea deplina in cel mai scurt timp.

1 Comment

  1. Stefanescu Constantin spune:

    Bună ziua. Am o problema în ceea ce privește evacuarea apei de condens din instalație. Pentru ca era prea scurta teava de pexal de plastic, curgând-i apa din condens unui vecin de la un etaj inferior, pe pervaz, am prelungit-o cu încă o teva, mai rigida, de plastic, cam 30 cm. Dar teava de pexal s-a retezat aproape de imbinatura cu prelungirea care am realizat-o și a rămas scurta, în acest fel, nemaiputând sa folosesc aparatul, pentru ca ar curge iar pe pervazul vecinului. Și dacă tot s-a întâmplat aceasta problema, as dori sa mai matisati și tot snopul de furtunuri care sunt în exterior, pentru ca sunt puțin deteriorate acele matisati realizate la montaj. As dori sa știu și care ar fi costul estimativ al acestei intervenții. Pentru a realiza o mai buna comunicare va las și mobilul, pentru a ma putea contacta:0734228121.Va mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button
error: Content is protected !!